Spring naar inhoud

Help je ons aan een campagnecentrum? Word aandeelhouder!

11 december 2013

campagnecentrum-150x150Het campagneteam is hard bezig met plannen maken voor de campagne. Acties, posters en campagnemateriaal zijn volop in ontwikkeling. Van veel leden horen wij dat het campagnecentrum in de Burgsteeg tijdens de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen erg op prijs werd gesteld. Daarom willen we ook in de komende campagne weer een campagnecentrum betrekken in het centrum van Leiden.

Jullie zullen begrijpen dat een pand huren flink wat geld kost. Daarom zouden we jullie willen vragen een bijdrage te doen om het campagnecentrum mogelijk te maken. Natuurlijk zorgen we dan dat het campagnecentrum ook écht van de leden is. Niet alleen kun je in de laatste vier weken van de campagne elke donderdagavond komen eten in het campagnecentrum, ook organiseren we thema-avonden, lezingen en natuurlijk de campagnestart en een afsluitend vrijwilligersfeest in het campagnecentrum.

Koop een aandeel in het campagnecentrum

Het campagneteam heeft natuurlijk een bedrag gereserveerd voor het huren van een campagnecentrum. Maar wij hopen ook via de leden 1500 euro binnen te krijgen. Dat zijn 100 aandelen van 15 euro. De “aandeelhouders” worden op een leuke manier zichtbaar gemaakt in het campagencentrum. Wil je bijdragen aan het campagnecentrum? Maak dan jouw bijdrage over op rekeningnummer NL65 INGB 0004 7686 31 t.n.v. GroenLinks Leiden onder vermelding van ‘aandeel campagnecentrum’. Als je ook een mailtje stuurt aan elinelevering@gmail.com kom je op de lijst van ‘Aandeelhouders”.

Enkele dagen na de lancering van dit initiatief zijn er al  20 aandelen verkocht! Dus doe mee, eet mee, feest mee, en dan gaan we samen de verkiezingen winnen!

524521_10151346926703496_1206903796_n

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: