Spring naar inhoud

Doe mee met donate a gift voor de voedselbank

5 december 2013

Lieve mensen,

Ik ben door  Omroep West benaderd over de actie Donate a Gift, de kerstactie van  Nederland Cares waarbij cadeaus worden ingezameld voor mensen die onder de armoedegrens leven. In onze  regio zijn meer dan 10.000 mensen afhankelijk van de Voedselbank. Dat is onacceptabel. Om kinderen uit die gezinnen met kerst een mooi kado te geven doen wij natuurlijk mee met deze actie van Nederland Cares.

donateagiftDe actie loopt van vrijdag 6 december tot en met vrijdag 13 december. Omroep West  besteedt op radio en televisie uitgebreid aandacht aan Donate a Gift. Elke dag komen er mensen langs om cadeaus af te leveren. Het lijkt mij geweldig om ook namens GroenLinks Leiden een bijdrage te doen.

Het gaat om nieuwe cadeaus tussen de 10-15 euro. Ze ontvangen de cadeaus graag onuitgepakt. Vanaf 16 december worden de cadeaus meegegeven aan kinderen van gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank, ook in Leiden.  Meer info vind je hier, inclusief een wensenlijstje met kado ideeen : http://www.omroepwest.nl/programmas/donate-gift/berichten/20-11-2013/de-inzameling-van-cadeaus

Helpen jullie mee? Je kunt een kado afleveren bij mij, het handigste is om mij dan eerst even te mailen op pieterkos@gmail.com of te bellen op 06-14373143 Donderdag lever ik de kado’s af bij omroep west, dus reageer snel!

Veel dank,

Pieter

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: