Spring naar inhoud

Bekendmaking kandidatuur lijsttrekkerschap

5 augustus 2013

Vandaag heb ik bekend gemaakt dat ik als lijsttrekker de gemeenteraadsverkiezingen in wil gaan. Op het gebied van cultuur, groen en economie heeft GroenLinks eigen creatieve initiatieven getoond en het verschil gemaakt voor Leidenaren. Nu is het tijd om deze successen te verzilveren.

Ik ben trots op GroenLinks Leiden waar ik de afgelopen jaren hard aan heb gebouwd. met een geweldige fractie, een bruisende tal;entenpool en het beste campagneteam van Leiden. Een afdeling waar iedereen welkom is en het beste uit zichzelf kan halen.

Momenteel heeft GroenLinks vier zetels in de Leidse gemeenteraad. Dat worden er in maart minstens zes. En dat verdienen we ook, De afgelopen jaren hebben we met een goede groep in de gemeenteraad en met de inzet van vele vrijwilligers en bevriende organisaties gebouwd aan een duidelijk GroenLinks geluid. We hebben resultaten voor de stad geboekt waar ik trots op ben. In plaats van afwachten komen we met eigen creatieve ideeën voor bijvoorbeeld leegstandsbestrijding, het verbeteren van de positie van zzp’ers en het stimuleren van de creatieve economie. Dat is de rol die bij ons past. Nu wordt het tijd om onze successen te verzilveren. We gaan de verkiezingen in met een duidelijke agenda: GroenLinks zorgt na de verkiezingen voor een gemeentebestuur dat stadinitiatieven serieus neemt. Voor een Leiden dat echte ambitie toont op groen en duurzaamheid. Een Leiden met aandacht voor cultuur en architectuur. En voor een Leiden waar zorg voor mensen het beste georganiseerd is van Nederland.


 

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: