Spring naar inhoud

GroenLinks presenteert film over Rijnlandroute

7 september 2012

In aanwezigheid van Tweede Kamerlid Liesbeth van Tongeren, statenlid Alfred Blokhuizen en de fractievoorzitters van GroenLinks in de gemeenteraden van Wassenaar, Voorschoten en Leiden is vanavond een bijzondere film in premiere gegaan. GroenLinks is in gesprek gegaan met omwonenden en heeft gevraagd naar de betekenis van de Rijnlandroute voor hun toekomst.

GroenLinks is op ieder niveau tegenstander van de Rijnlandroute. De Leidse Fractievoorzitter Pieter Kos “Het laatste woord is hier nog lang niet over gezegd. Samen met de GroenLinks fracties in omringende gemeentes, de provincie en de Tweede Kamer laten wij de komende tijd geen mogelijkheid onbenut om onze stem te verheffen tegen dit onzalige plan. De steun vanuit de omwonenden voor dit standpunt is overweldigend en geeft energie om er vol voor te blijven gaan.”

Wij zijn ontzettend trots op deze film. Het geluid tegen de Rijnlandroute is glashelder en zal door Groenlinks worden verwoord in de Tweede Kamer, Provinciale Staten en de gemeenteraad. Wij hopen dat u onze film met plezier bekijkt. Het prachtige landschap zegt eigenlijk al genoeg…

De film is niet alleen online te zien, maar wordt ook tot en met 19 september, ieder uur, uitgezonden via de lokale televisiezender Unity TV.  Unity TV is de publieke televisiezender voor Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude, Voorschoten, Oegstgeest, Lisse, Hillegom en Teylingen en is te ontvangen via Ziggo, analoog en digitaal (kanaal 40).

Deel deze video met geïnteresseerden en laat ons vooral weten wat u er van vindt!

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: